GPCam not recognised in latest SharpCap

Discussion of features and issues relating to Altair Astro Cameras
macsmith
Posts: 1
Joined: Sun Sep 09, 2018 1:34 pm

Re: GPCam not recognised in latest SharpCap

Post by macsmith » Sun Sep 09, 2018 1:38 pm

has this bug crept back into the code? Sharpcap v3.1.5181 recognises my gpcam but subsequent versions don't, with or without the SharpCap Pre-Requisites Installer.

I'm using windows 8.1, 64 bit.

Thanks

Ian

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2959
Joined: Sat Feb 11, 2017 3:52 pm
Location: Vale of the White Horse, UK
Contact:

Re: GPCam not recognised in latest SharpCap

Post by admin » Sun Sep 09, 2018 2:20 pm

Hi Ian,

it's a glitch in the latest software from Altair that incorrectly fails to recognize some of the older GPCam models. Hopefully we will have a fix from them soon, but until then you need to use that older version of SharpCap to see early model GPCams.

cheers,

Robin

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests