Bug/Feedback on Dark Mode

A place to report problems and bugs in SharpCap
Forum rules
Please read about Troubleshooting USB Issues before posting.

*** Please do not post license keys - please report any problems with licensing to 'admin' by PM ***

Please include the following details in any bug report:

* Version of SharpCap
* Camera and other hardware being user
* Operating system version
* Contents of the SharpCap log after the problem has occurred.
[If SharpCap crashes, please send the bug report when prompted instead of including the log]
Post Reply
directgumby
Posts: 17
Joined: Tue Sep 10, 2019 4:17 pm

Bug/Feedback on Dark Mode

Post by directgumby » Thu Sep 12, 2019 3:32 pm

Hello,

I really appreciate the Dark Mode / Night color theme.
I now not al of the UI does the full "dark theme" but I have to say it my preferred mode of using the software - thank you for doing this.

The only piece of feedback of major note for me is that I find it difficult to tell what radio button is selected vs not selected.
If there could be a higher contrast version (or different color) used for the select vs not selected that would be a great help to me.

Please keep up the great work - i'm new to the hobby and I really love this app.

Thanks,
Brett
SharpCap 3.2
SkyWatcher AZ GTI Mount (In AZ mode)
SynScan App Pro (Windows: 1.17.3)
ZWO ASI 187 MC
Apatura 60
Windows 10 (1903 build 18362.295)
Laptop SurfaceBook (16 gigs of RAM)

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2966
Joined: Sat Feb 11, 2017 3:52 pm
Location: Vale of the White Horse, UK
Contact:

Re: Bug/Feedback on Dark Mode

Post by admin » Thu Sep 12, 2019 6:45 pm

Well spotted, and fortunately easy to fix

Thanks, Robin

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests