GSServer & driver

Anything that doesn't fit into any of the other forums
Post Reply
ADBen
Posts: 11
Joined: Tue Nov 09, 2021 8:21 pm

GSServer & driver

#1

Post by ADBen »

Hello, Do I need a specific driver? I moved from EQascom to GSServer.
Bernard Dube.
ADBen
Posts: 11
Joined: Tue Nov 09, 2021 8:21 pm

Re: GSServer & driver

#2

Post by ADBen »

Sorry, I just realized GSServer is running. :)
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 12970
Joined: Sat Feb 11, 2017 3:52 pm
Location: Vale of the White Horse, UK
Contact:

Re: GSServer & driver

#3

Post by admin »

Hi,

I've just changed from EQASCOM to GSS - all you should need to do is install GSS and change the ASCOM driver in the SharpCap hardware settings.

cheers,

Robin
Post Reply