Page 1 of 1

Folder Monitor Camera error

Posted: Fri Oct 26, 2018 7:00 pm
by devonshire
Win 7 SP1, SharpCap 3.2.5844, Pro License, w/Altair Camera restriction

Go Camera > Folder Monitor Camera >> Errors out, as shown in screencap.
I'm also unable to see where to configure the Folder.

Question: Is this a real bug, or am I just bumping into a license restriction that looks like a bug?

Thanks!

- Bob
FileMonError.JPG
FileMonError.JPG (60.95 KiB) Viewed 1575 times

Re: Folder Monitor Camera error

Posted: Sat Oct 27, 2018 2:24 pm
by admin
Hi Bob,

it's a bug introduced by trying to show you the warning that you need a license to use that functionality. Anyway, please update to the very latest build from the downloads page as I fixed this particular bug a few days ago.

cheers,

Robin

Re: Folder Monitor Camera error

Posted: Sat Oct 27, 2018 2:50 pm
by devonshire
Heh :-)

Or... since my current license expires in a couple of months, I could make it go away by just renewing -> unrestricted, right?

- Bob

Re: Folder Monitor Camera error

Posted: Sat Oct 27, 2018 2:50 pm
by admin
Drat,

I thought I had fixed this and I had a clear recollection of writing the code to fix it but somehow I lost those changes - will be fixed very shortly.

Robin

Re: Folder Monitor Camera error

Posted: Sat Oct 27, 2018 2:52 pm
by admin
And the question of an Altair restricted license with this camera is not one I had considered... Hmm. I will think about that rather than rush a bad fix for it, but I will fix the crash issue PDQ.

cheers,

Robin

Re: Folder Monitor Camera error

Posted: Sat Oct 27, 2018 7:55 pm
by devonshire
Robin,

I renewed my license (no more restriction), and that fixed the error. Haven't had time to actually *use* the monitor feature yet, but the Monitor 'camera' now starts w/o error.

Thx!

- Bob

Re: Folder Monitor Camera error

Posted: Sat Oct 27, 2018 9:26 pm
by admin
Hi,

I also fixed the bug and replaced the build that claimed to have a fix with one that really had a fix in it :)

cheers,

Robin