Program simply disappears when clicking live stack

A place to report problems and bugs in SharpCap
Forum rules
Please read about Troubleshooting USB Issues before posting.

*** Please do not post license keys - please report any problems with licensing to 'admin' by PM ***

Please include the following details in any bug report:

* Version of SharpCap
* Camera and other hardware being user
* Operating system version
* Contents of the SharpCap log after the problem has occurred.
[If SharpCap crashes, please send the bug report when prompted instead of including the log]
Post Reply
elken2004
Posts: 26
Joined: Tue Feb 14, 2017 7:34 pm

Program simply disappears when clicking live stack

Post by elken2004 » Fri Jan 12, 2018 10:18 am

Hi robin I did send you a crash report.
but here are more deatils

Windows 106 4bit
intel I7 7th gen
MSI laptop
32 gig
geforce gtx 1050

asi071 pro mc
neq6 mount
Attachments
Log_2018-01-10T23_37_53-4216.log
(17.09 KiB) Downloaded 6 times
Log_2018-01-10T23_34_11-8948.log
(17.09 KiB) Downloaded 6 times
Log_2018-01-10T23_16_51-12616.log
(17.62 KiB) Downloaded 6 times

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 1338
Joined: Sat Feb 11, 2017 3:52 pm
Location: Vale of the White Horse, UK
Contact:

Re: Program simply disappears when clicking live stack

Post by admin » Fri Jan 12, 2018 10:34 pm

Ok, I'm on the case - I know where in the code the problem is that is causing it to shut without giving the chance to report the error. I have no idea *why* it's causing that just yet, but I'll get there.

cheers,

Robin

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest