Folder Monitor Camera "Error Starting Camera"

Discussions, Bug Reports and Issues related to Beta versions of SharpCap
Post Reply
saguaro
Posts: 62
Joined: Tue Feb 14, 2017 9:04 pm

Folder Monitor Camera "Error Starting Camera"

Post by saguaro » Tue Jul 10, 2018 2:02 pm

Using v. 3.2.5634 on a Windows 10 Pro laptop, I used the Folder Monitor Camera and set a monitoring folder. Then I exited SharpCap. I then renamed the folder that the camera was monitoring. When I started SC again, it reported an "Error Starting Camera" because the folder name was now invalid (which would be expected). I get the same (expected) error if I move the monitored folder. But there's no way to browse to the re-named or moved folder, since no Camera Controls are displayed. I tried switching to the Deep Sky Test camera and then back to the Folder Monitor Camera, but I get the same error message.

Here's a screenshot. There is a small window in the upper left labeled "Camera Control Panel", but it disappears when I click OK on the error message.
Folder Monitor Camera error.JPG
Folder Monitor Camera error.JPG (325.91 KiB) Viewed 421 times

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2868
Joined: Sat Feb 11, 2017 3:52 pm
Location: Vale of the White Horse, UK
Contact:

Re: Folder Monitor Camera "Error Starting Camera"

Post by admin » Tue Jul 10, 2018 7:32 pm

Hi,

thanks for the report - I found this one in the uploaded reports yesterday and a fix is in build 3.2.5638 (available for download).

cheers,

Robin

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest