Can I have a QHY5LiiM and a QHY5LiiC

Post Reply
SteveInNZ
Posts: 27
Joined: Tue Feb 14, 2017 6:56 pm

Can I have a QHY5LiiM and a QHY5LiiC

Post by SteveInNZ » Sat Sep 01, 2018 10:09 am

Can I have two QHY5Lii (either one M and one C or two of the same type) cameras attached and appear as distinct items in SharpCap ?

Steve.

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 2088
Joined: Sat Feb 11, 2017 3:52 pm
Location: Vale of the White Horse, UK
Contact:

Re: Can I have a QHY5LiiM and a QHY5LiiC

Post by admin » Sat Sep 01, 2018 10:49 am

Hi Steve,

it should work. I've not tried it with those two cameras in particular but I have just tested with a QHY5LIIC and a QHY174M and both show up with no problems.

Robin

User avatar
turfpit
Posts: 488
Joined: Mon Feb 13, 2017 8:13 pm
Location: UK
Contact:

Re: Can I have a QHY5LiiM and a QHY5LiiC

Post by turfpit » Sat Sep 01, 2018 11:43 am

Steve

I own both cameras and can confirm that both show up on the camera menu when connected simultaneously with SharpCap 3.1.

Dave

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest