AZT Mount with dithering is possible ?

Discussions of Electronically Assisted Astronomy using the Live Stacking feature.
tiziano
Posts: 16
Joined: Thu Jan 10, 2019 5:42 pm

Re: AZT Mount with dithering is possible ?

Post by tiziano »

Hi Robin
a question
the beep ... beep..beep and after Sharpcap freezes,
could be the 'USB Traffic' and the 'use DDR buffer', because when I connect the QHY183C camera, Sharpcap puts the 'USB Traffic = 30' and the 'use DDR buffer = off', after which I always set them to '0 'and' on ', maybe wrong ?, A tip on how to set them in your opinion?

Thank you
Tiziano
tiziano
Posts: 16
Joined: Thu Jan 10, 2019 5:42 pm

Re: AZT Mount with dithering is possible ?

Post by tiziano »

Hi Robin

I changed the usb 3.0 cable,
I put another one at the moment it seems to work, we hope :D
Thanks for all
Tiziano
User avatar
admin
Site Admin
Posts: 6964
Joined: Sat Feb 11, 2017 3:52 pm
Location: Vale of the White Horse, UK
Contact:

Re: AZT Mount with dithering is possible ?

Post by admin »

Hi,

it certainly could be a bad cable - sometimes they can get pulled as the mount moves which eventually damages them.

cheers,

Robin
Post Reply